Reviews

de reviews van Viaperspectief

Onze cursussen zijn door veel enthousiaste professionals gevolgd. Sinds het najaar 2019 kunnen deelnemers na het volgen van een cursus een review schrijven. Deze lees je hieronder.

Wat anderen vonden van…

Heel fijn dat het niet alleen bij theorie bleef, maar dat er ook een koppeling werd gemaakt naar de praktijk. Ook de aanmoediging om de theorie toe te passen op je eigen leven, was goed en leerzaam. Geen éénrichtingsverkeer, maar interactie met de groep.
Rustige en duidelijke uitleg van Jeroen. Fijn!
Er waren momenten dat we in groepjes iets gingen oefenen of bespreken. Op die momenten bleven de groepjes onderling vaak dicht bij elkaar zitten. Daardoor soms moeilijk om te concentreren, snel afgeleid door andere geluiden. Op die momenten misschien goed om de cursisten aan te moedigen een plekje verspreid over de ruimte te zoeken?
Over algemeen hele fijne sfeer waarin ik mij thuis voelde en ook ruimte voelde om persoonlijke dingen te bespreken. De rustige en professionele houding van de docent had hier positieve invloed op.

Ondanks dt de cursus verplicht was vanuit Chronisch Zorgnet heb ik me vermaakt en door Vincent's gemotiveerde manier van lesgeven toch veel geleerd.

De cursus bood een kritische blik naar mezelf om zaken toch wat breder op te pakken. Ingesleten patronen her te waarderen en in nieuw perspectief te plaatsen.

 by Isotta Azzarini (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

Gewaardeerd:
- Enthousiasme en vaardigheden van de docent
- De hoeveelheid oefeningen gerelateerd aan praktische situaties

Een leerzame en inspirerende cursus! Wel had ik meer toepassingen bij casussen de laatste dag willen horen maar het is ook een eigen proces dus ik zal zelf aan de slag gaan...erg bedankt Jeroen en de organisatie!

De koppeling naar de praktijksituaties en je individuele leerdoel, ongeacht je beroep.

Duidelijke, fijne cursus en cursusleider. Uitdagend om zelf aan de slag te gaan. Voldoende ruimte voor vragen en feedback.

 by Samir Schoen (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

Veel nieuwe dingen op gedaan. Fijne kleine groep. Leuke oefeningen en video materiaal. De dagen zijn wel lang. Na 16.00 uur was voor mij de koek wel een beetje op.

Ik vond de theoretische uitleg, gecombineerd met de praktische toepassing erg goed. Het sluit op elkaar aan. De docent is erg deskundig.

 by Birgitte (fysiotherapeut) on 'Ademtraining, tool voor de moderne fysiotherapeut'

Heel fijn, de tijd die Carlien nam bij de uitleg/het voordoen van de oefening.

Er was geen student-docent verhouding, maar gezamenlijk discussiëren. Hierdoor denk je als cursist met elkaar goed na over de ingebrachte onderwerpen

 by Karin Verheij (fysiotherapeut) on 'Ademtraining, tool voor de moderne fysiotherapeut'

Duidelijke handvatten om toe te passen in de praktijk. Carlien geeft heel duidelijk les op een zeer prettige wijze. Veel ruimte om de stof tot je te laten komen.

 by Lenie Botland (fysiotherapeut) on 'Ademtraining, tool voor de moderne fysiotherapeut'

- De tijd en ruimte om te oefenen
- De rust van de docent
- De groep medecursisten

Veel 'hands on' waardoor de leerstof beter blijft hangen. Veel ruimte voor vragen/casussen/discussies waardoor denkprocessen actiever werden.

 by Jasper Gelok (fysio-manueel-orthomoleculair therapeut) on 'Ademtraining, tool voor de moderne fysiotherapeut'

Leuke cursus met concrete voorbeelden en handvatten voor in de praktijk.

Optimale afwisseling tussen theorie en praktijk (het zelf doen van ademhaling- en ontspanningsoefeningen).

Prettig om te oefenen. Fijn dat er werd uitgelegd in welke situaties je ze zou kunnen toepassen.

Goed om weer met collega's te oefenen en te brainstormen. Weer feedback op je eigen handelen. Dat geeft weer inspiratie en uitdaging in de dagelijkse praktijk.

 by Elsa Gerretsen (fysio) on 'Ademtraining, tool voor de moderne fysiotherapeut'

Nieuwe inzichten m.b.t. inspanning en ademhaling opgedaan. Zeer waardevol!

 by Anoniem (sportfysiotherapeut) on 'Cursus Slaaptherapie'

Het was boven verwachting. Fijn dat we vooraf het cursusmateriaal aangereikt kregen. Alles was goed met literatuur onderbouwd. Verrijkend!

Page 1 of 14:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wil je zelf een review uitbrengen op één van onze cursussen?

Dat zouden we heel erg waarderen! Ga dan naar de pagina (op deze site) van de cursus die je hebt gevolgd. In de rechter zijbalk van die pagina vind je een blok met enkele reviews van die specifieke cursus. Klik op de button (‘schrijf je eigen review’) en laat ons, en anderen, weten wat je van de cursus vond: wat je geleerd hebt, wat je eye-openers waren, welke tips je ons geeft om de cursus verder te verbeteren en wat het heeft betekend voor jouw professionele leven. Alvast heel erg bedankt!

Overigens: als je niet wilt dat jouw naam wordt gepubliceerd bij je review vul dan gewoon ‘anoniem’ in. Je e-mailadres gebruiken we alleen om te verifiëren dat je geen hacker bent….

Benieuwd naar ons beleid ten aanzien van reviews op onze site? Lees in dit artikel hoe we reviews verzamelen en wat we daarbij wel en niet toestaan..