Reviews

de reviews van Viaperspectief

Onze cursussen zijn door veel enthousiaste professionals gevolgd. Sinds het najaar 2019 kunnen deelnemers na het volgen van een cursus een review schrijven. Deze lees je hieronder.

Wat anderen vonden van…

 by Jose Corver (fysiotherapeut) on '2-daagse Motiverende gespreksvoering'

Vincent als 'voorbeeld' patiënt had wat mij betreft vaker gemogen. Erg duidelijk hoe je dan je vragen moet stellen. Verder was het leerzaam en inspirerend, niet alleen in mijn werk als fysiotherapeut maar ook in het gewone leven.

 by Jettie Klein (podotherapeut) on '2-daagse Motiverende gespreksvoering'

Interactie tussen docent en cursist en het contact tussen de cursisten onderling was fijn.

Goede en duidelijke feedback. De docent creëerde een goede sfeer vol vertrouwen.

 by Sylvi Wiltinge (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

Zeer uitgebreide cursus. Ruimte voor eigen inbreng is hoog!

 by Sabine (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

Een veilige omgeving, fouten maken mag. Het voelt spannend in het begin, maar dat valt snel weg. Je gaat met waardevolle informatie naar huis.

Complimenten aan de docent. Ik heb mijn vaardigheden weer opgehaald.

 by Edward de Graaff (fysiotherapeut) on 'Verkorte opleiding leefstjilcoaching - GLI'

Duidelijke uiteenzetting en direct goed toepasbaar ik de praktijk.

 by Anoniem (fysiotherapeut) on 'Verkorte opleiding leefstjilcoaching - GLI'

Prettige combinatie van oefenen en informatie krijgen. Voeding zou ik anders indelen, meer ruimte voor discussiepunten en niet zo strak op de eetmeter. Die oefening mag wat mij betreft uit het programma.

Dank voor je feedback. We nemen het mee in de evaluatie en bijstelling van de cursus/cursusonderdelen.

Het enthousiasme waarmee de lessen zijn gegeven was echt super! De dag van voeding vond ik persoonlijk wel erg gericht op de basis. Daar had ik zelf wel meer over willen leren.

Dank voor je feedback. We merken dat het basisniveau van de cursisten enorm uiteenloopt als het gaat om het thema voeding. Jammer dat het niet aansloot bij jouw bestaande kennis.

 by Fysio- en manueel therapeut on 'Verkorte opleiding leefstjilcoaching - GLI'

Prima cursus. Goed opgezet en met enthousiaste docenten.

De dagen die door Matijs werden verzorgd waren uitstekend. De dag over voeding vond ik niet aansluiten met de praktijk. Evenals niet makkelijk implementeerbaar als therapeut. Helaas miste ik de wetenschappelijke aansluiting met de doelgroep. Deze dag zorgt voor een mindere succesrating overall.

Dank voor je review. Coachen en adviseren mbt voeding blijft voor een fysiotherapeut iets vreemds, voor een leefstijlcoach noodzakelijk. Tenzij de diëtiste dat doet in je programma. Al met al is het een verplicht onderdeel om je uiteindelijk leefstijlcoach te mogen noemen.

 by Fysiotherapeut on 'Pijneducatie in beweging'

Edwin maakte mooi gebruik van input uit de groep. Aan de hand van praktijkvoorbeelden hebben we verschillende situatie over pijn behandeld. Een leerzame dag, die voorbij is gevlogen.

 by Wim van Tongeren on 'Pijneducatie in beweging'

Goede kennisoverdracht in combi met interactie.

 by Fysiotherapeut on 'Pijneducatie in beweging'

Duidelijke uitleg. Mooi materiaal om mee te nemen de praktijk in.

 by Fysiotherapeut on 'Pijneducatie in beweging'

Hele prettige en inspirerende cursus die uitnodigt tot ontwikkeling en gebruik.

 by C. Hoitink (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

Ik voel me zelfverzekerder om zonder duwen en trekken patiënten te motiveren.

 by Ruben Knop (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

Fijne sfeer, duidelijke uitleg en ruimte voor persoonlijke doelen en vragen.

 by Koen (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

Hele waardevolle cursus waar je voor je rest van je leven ontzettend veel aan hebt! Door veel ruimte voor oefening heb ik het heel erg kunnen waarderen.

Ik heb nieuwe inzichten in gesprekstechnieken gekregen. Complimenten voor docent, enthousiast, motiverend, geeft duidelijke voorbeelden. Handvatten voor het opstarten van de GLI.

 by Wim Thiewes (fysio-, hand-, en longtherapeut on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

De lesstof is levendig gepresenteerd en voldoende gelardeerd met praktische oefeningen die het absoluut de moeite waard maken om deze cursus te volgen. Enthousiaste en inspirerende manier van coachen door Matijs.

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wil je zelf een review uitbrengen op één van onze cursussen?

Dat zouden we heel erg waarderen! Ga dan naar de pagina (op deze site) van de cursus die je hebt gevolgd. In de rechter zijbalk van die pagina vind je een blok met enkele reviews van die specifieke cursus. Klik op de button (‘schrijf je eigen review’) en laat ons, en anderen, weten wat je van de cursus vond: wat je geleerd hebt, wat je eye-openers waren, welke tips je ons geeft om de cursus verder te verbeteren en wat het heeft betekend voor jouw professionele leven. Alvast heel erg bedankt!

Overigens: als je niet wilt dat jouw naam wordt gepubliceerd bij je review vul dan gewoon ‘anoniem’ in. Je e-mailadres gebruiken we alleen om te verifiëren dat je geen hacker bent….

Benieuwd naar ons beleid ten aanzien van reviews op onze site? Lees in dit artikel hoe we reviews verzamelen en wat we daarbij wel en niet toestaan..