Reviews

de reviews van Viaperspectief

Onze cursussen zijn door veel enthousiaste professionals gevolgd. Sinds het najaar 2019 kunnen deelnemers na het volgen van een cursus een review schrijven. Deze lees je hieronder.

Wat anderen vonden van…

Matijs, jouw energie en inspiratie zorgde ervoor dat ik de hele dag gemotiveerd bleef. Fijn om naar te luisteren. De herhaling van eerder opgedane kennis was fijn, daarbij verdiepingen en mooie oefeningen zodat ik in de praktijk aan de slag kan!

De enthousiaste manier van doceren. Veel kennis die op een prettige manier overgedragen wordt.

Belangrijke punten die in de praktijk naar voorkomen werden naar voren gebracht. De kern van de boodschap was helder.

 by Susanne Heijkoop (fysiotherapeut) on 'Verkorte opleiding leefstjilcoaching - GLI'

Het stuk motiverende gespreksvoering op gedragsverandering vond ik interessant. De cursus was super en wat ik ervan verwacht had.

 by R. Leenen-Wiersma (psychosomatisch fysiotherapeut) on 'Verkorte opleiding leefstjilcoaching - GLI'

Het onderdeel voeding was leerzaam. Matijs, dank voor de betrokken en goede adviezen!

Vincent is zeer deskundig en zelf erg gemotiveerd om de kennis die hij heeft over te brengen op de cursist. Vincent zet zich met liefde en al zijn kennis in voor zijn vak!

 by Onno (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

Zeer deskundige docent, goede verdeling pauze/college. Duidelijke vertaling naar de praktijk. Goede vertaling van vragen naar de lesstof (3e dag).

Naast een stevige theoretische basis was er een fijne interactie tussen docent en groep.

 by Sofie (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

De groep was precies de goede grootte. Enthousiaste docent. Leuke locatie en ontzettende nuttige en leerzame inhoud van de cursusdagen.

Ik vond de leeromgeving/groep prettig. Er was ruimte om fouten te maken. Ik heb veel geleerd en ga dit ook echt in de praktijk toepassen!

Vincent is toegankelijk en heeft een veilige omgeving gecreëerd. Bedank daarvoor.

Veel duidelijke tools meegekregen om in de praktijk toe te passen. De cursus wordt aangepast naar de vraag vanuit de cursisten.

Ik vond het een zeer nuttige cursus. Soms had het voor mij wat sneller mogen gaan. Hoewel een pauze ook wel weer lekker is.
Het zou fijn zijn een overzichtsschema van de opbouw van gesprekken te hebben. Een aantal schema's lopen door elkaar.

Ik heb de eerste 2 dagen online de cursus gevolgd. Dat kon niet anders vanwege covid. Maar face-to-face werkt het een stuk beter.

De cursus was op een logische manier opgebouwd met ruimte om te oefenen (en fouten te maken). Duidelijk uiteengezet. Fijne sfeer.

 by Niek Vaarkamp (fysiotherapeut) on 'Verkorte opleiding leefstjilcoaching - GLI'

Ik heb van de enthousiaste docenten veel nieuwe inzichten gekregen.

 by Mike Punselie (Fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

Ik heb geleerd de tools en structuur van motiverende gespreksvoering toe te passen op een hele andere manier dan ik tot nu toe deed.

 by anoniem (ergotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

Veel ruimte om vragen te stellen en casussen in te brengen

Een duidelijke cursus, waarin op een enthousiaste manier veel nuttige informatie wordt gegeven.

 by Ellen (fysiotherapeut) on 'Verkorte opleiding leefstjilcoaching - GLI'

De eindcasus was erg nuttig.

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wil je zelf een review uitbrengen op één van onze cursussen?

Dat zouden we heel erg waarderen! Ga dan naar de pagina (op deze site) van de cursus die je hebt gevolgd. In de rechter zijbalk van die pagina vind je een blok met enkele reviews van die specifieke cursus. Klik op de button (‘schrijf je eigen review’) en laat ons, en anderen, weten wat je van de cursus vond: wat je geleerd hebt, wat je eye-openers waren, welke tips je ons geeft om de cursus verder te verbeteren en wat het heeft betekend voor jouw professionele leven. Alvast heel erg bedankt!

Overigens: als je niet wilt dat jouw naam wordt gepubliceerd bij je review vul dan gewoon ‘anoniem’ in. Je e-mailadres gebruiken we alleen om te verifiëren dat je geen hacker bent….

Benieuwd naar ons beleid ten aanzien van reviews op onze site? Lees in dit artikel hoe we reviews verzamelen en wat we daarbij wel en niet toestaan..