Cursussen Fysiotherapie

Viaperspectief heeft een specifiek aanbod in cursussen fysiotherapie. Een belangrijk deel van de cursussen gaat over gespreksvoering, gedragsverandering en zelfmanagement. Op dit gebied kunt u ondermeer volgen:

Ook al weer enige jaren in ons programma: de cursus ‘Fysiotherapie in de thuiszorg’. Ondermeer door beleid van de overheid blijven ouderen en chronisch zieken langer zelfstandig wonen. Ook een fysiotherapeut krijgt hiermee te maken. Om als fysiotherapeut optimaal deze patiëntengroep te begeleiden en behandelen is scholing nuttig. In 2019 staat deze cursus weer op het programma:

Incompany

Bovenstaande cursussen zijn ook als zogenaamde incompany cursus beschikbaar. Een incompany cursus is interessant als meerdere professionals, van bijvoorbeeld een zorggroep of praktijk, dezelfde cursus willen volgen. U volgt de cursus dan bijvoorbeeld in uw eigen instelling: lokatie en catering worden dan door uzelf geregeld. De cursussen Motiverende gespreksvoering zijn ook voor een multi-disciplinaire groep geschikt omdat zowel de tweedaagse als de driedaagse cursus zijn geaccrediteerd voor ADAP, KNGF en Keurmerk. Vanaf een groepsgrootte van 6 á 7 personen is een incompany te overwegen.

Lezingen en workshops

Naast cursussen en trainingen verzorgt Viaperspectief ook workshops en lezingen, ondermeer bij RGF-en. Het aanbod is lezingen en workshops fysiotherapie
gericht op fysiotherapeuten en andere zorgprofessional en de thema’s zijn gedrag en motivatie, gespreksvoering, shared decision making en (chronische) pijn.

Kijk verder op de pagina over de lezingen en workshops van VIAPERSPECTIEF.

Maatwerk trajecten

Ook voor maatwerktrajecten/cursussen kunt u bij Viaperspectief terecht. Voor diverse fysiotherapie Master opleidingen zijn maatwerk trajecten ontwikkeld rond thema’s als zelfmanagement, gespreksvoering, pijn en educatie, psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Ook voor keten-organisaties is dit met succes en naar tevredenheid gedaan.