Ons review beleid

Reviews op viaperspectief.nl zijn bedoeld om met andere klanten te delen hoe jij een cursus hebt ervaren. Top als je een review wilt schrijven, of al hebt geschreven! 

Dit zijn de regels die we hanteren voor alle reviews op onze site. 

De volgende zaken staan we niet toe:

  1. Je hebt de cursus waarover je een review schrijft niet gevolgd bij Viaperspectief.
  2. Meningen of uitspraken die niets te maken hebben met hoe je de cursus hebt ervaren.
  3. Ongepaste taal.
  4. Verwijzingen naar andere websites of bedrijven met een commercieel doel.

Wanneer reviews worden verwijderd

Viaperspectief kan zonder bericht een review afkeuren (direct nadat deze is geschreven) of naderhand verwijderen. Dit doen we in deze gevallen: 

  1. Als één of meerdere voorwaarden niet zijn nageleefd.
  2. Wanneer we reden hebben om aan te nemen dat de review nep is. 

Een negatieve ervaring is nooit een reden om een review af te keuren of te verwijderen. Als de review voldoet aan de voorwaarden, dan komt deze online. Hoe negatief of positief hij ook is. We houden van écht en transparant.

Hoe reviews worden verzameld en getoond

De reviews op deze site komen op twee manieren tot stand: 

  1. Bij elke cursus op onze website vind je, nadat de cursus heeft plaats gevonden, een reviewmogelijkheid waar je je eigen review kunt starten. 
  2. Door middel van onze cursusevaluatie. Vrijwel iedere cursus evalueren we, via een online formulier, of door middel van een papieren evaluatie. In deze evaluatie zit altijd een mogelijkheid om je review, anoniem of niet-anoniem, achter te laten. Wij plaatsen deze dan voor je op de website. 

Reviews zijn nooit direct zichtbaar. Dat komt omdat de herkomst en inhoud eerst handmatig worden gecontroleerd. Deze controle doen we zelf of laten we doen door een derde partij. Meestal staat je review binnen een dag online. De datum die je bij een review ziet, is de datum waarop deze is geschreven. In principe staan reviews voor altijd op viaperspectief.nl. 

Op dit moment kun je niet zelf je review aanpassen of verwijderen. Wil je een review die je zelf hebt geschreven verwijderen? Geen probleem! Neem even contact op dan regelen we dit zo snel mogelijk.
Momenteel staan we alleen reviews toe die in het Nederlands geschreven worden.