Contact

Viaperspectief is te bereiken:

  • telefonisch onder nummer +31 6 18 475 967;
  • via email met onderstaand contactformulier
  • kantooradres: St. Hubertuslaan 21 / 3972 WT Driebergen
  • scholingslokatie: Boterbloem 1 / 3972 SB Driebergen
  • Volg Viaperspectief op Twitter: @Viaperspectief volgen
  • Volg Viaperspectief op Linkedin: Viaperspectief

Scholingslokatie

De meeste van de scholingen van Viaperspectief worden georganiseerd in Driebergen, centraal in het land en goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. De scholingslokatie is vergaderboerderij ‘Champ Aubert‘, Boterbloem 1 in Driebergen

Offerte

Als je geïnteresseerd bent in één van onze cursussen neem dan contact met ons op via het offerteformulier. We zullen dan in overleg een offerte uitbrengen. Op al onze producten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kun je hier downloaden.

Disclaimer

Deze site is met de grootst mogelijke zorg gebouwd en wordt ook als zodanig onderhouden. Desondanks kunnen er aan de inhoud van deze site geen rechten worden ontleend en kan er geen aanspraak gemaakt worden op de juistheid en volledigheid van de inhoud.

Algemene voorwaarden

Viaperspectief hanteert voor al haar activiteiten Algemene Voorwaarden. Deze verschaffen duidelijkheid over rechten en plichten voor jou als klant en voor Viaperspectief als leverancier van diensten op het gebied van loopbaanbegeleiding, training en coaching. Deze voorwaarden kun je hier downloaden.
Voor de organisatie van cursussen, trainingen en symposia/congressen geldt dat Viaperspectief de cursus bij onvoldoende aanmeldingen kan annuleren. De Algemene Cursusvoorwaarden voor cursussen en trainingen die Viaperspectief in eigen beheer organiseert vind je hier.