Anderen over ..

Viaperspectief heeft een eigen cursus aanbod met open inschrijvingen. Daarnaast werkt Viaperspectief voor allerlei opdrachtgevers. Je moet dan denken aan specifieke cursussen of een onderdeel in een opleidingsprogramma van een Master opleiding. Verder voeren we zeer vaak scholingen ‘incompany’ uit in praktijken, zorginstellingen en bij netwerkorganisaties. Tenslotte ontwikkelen we scholingen op maat.

Viaperspectief werkt (en werkte) voor

Waarom kiezen voor Viaperspectief?

Dit is waarom anderen voor Viaperspectief kiezen:

 • zeer goede cursussen en trainingen, gemiddelde waardering een 8,7
 • sterke docenten die veel expertise hebben, gemiddelde waardering een 8,8
 • kleine groepen met persoonlijke aandacht, geen 30 of 35 personen in een cursusruimte!
 • plezierige sfeer
 • relatief veel accreditatie punten voor een cursusdag
 • prettige verzorging van de inwendige mensen in een gastvrije omgeving
 • scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Vincent Kortleve, oprichter van Viaperspectief, werkt voor verschillende Fysiotherapie Master opleidingen in Nederland en België. Dit is wat zij over hem zeggen:

 • “Vincent is een rasdocent die de, toch niet altijd gemakkelijke, materie begrijpelijk en professioneel brengt. Blijft dicht bij zichzelf, is goed belezen en in staat te verhelderen en dezelfde stof op verschillende manieren te brengen zodat het ook beter beklijft.”
 • “Vincent is werkelijk een expert. Gespreksvoering in de fysiotherapie, gedragsverandering, pijneducatie; dat zijn thema’s waar hij zijn studenten mee boeit. Het is fijn samenwerken met hem; alles is goed voor elkaar, geen half werk.”

Opdrachtgevers van Viaperspectief zijn zeer tevreden over de incomapany cursussen die Viaperspectief verzorgt. Dit is hoe enkele terugkijken op de cursus:

 • De 2-daagse incompany training Motivational Interviewing van Viaperspectief was van zeer grote toegevoegde waarde. Alle fysiotherapeuten binnen ons bedrijf leerden tegelijkertijd van en met elkaar hoe motiverende gespreksvoering toe te passen in de praktijk. Vincent wist onze groep van begin tot aan het eind te enthousiasmeren en aan te zetten tot verdieping en reflectie in een materie, die deels nieuw en onbekend is maar een onmisbare aanvulling is binnen ons vakgebied.
  Beate Dejaco – Kenniscentrum Sport Medisch Centrum Papendal
 • Wij hebben de 3 daagse cursus motivational interviewing in company gedaan. Wij waren met een groep van 15 cursisten. Het was erg prettig dat wij zelf een voorkeur voor dag en tijd konden aangeven. 
  De cursus had een duidelijke opbouw. Alle vragen en opmerkingen kwamen aan bod. Iedereen werd geprikkeld om inbreng te geven en doordat alles gelijk in de praktijk toepasbaar was, kon een volgende cursusdag terug gekomen worden op vragen. 
  Matijs was een fijne begeleider in dit traject, door zijn open en vriendelijke houding en het graag over willen brengen van kennis en vaardigheden. 
  Een waardevolle cursus, die ik anderen zeker wil aanbevelen bij Viaperspectief te volgen.
  Debbie Alsemgeest, HR-manager TIM Fysiotherapie (Delft).