Contact

Viaperspectief is te bereiken

  • telefonisch onder nummer +31 6 18 475 967; Vincent Kortleve
  • via email met onderstaand contactformulier
  • adres: St.Hubertuslaan 21 / 3972 WT Driebergen

Bekijk het profiel van Vincent op Linkedin

Volg Viaperspectief op Twitter:

 

Offerte

Als u geïnteresseerd bent in één van onze cursussen neemt u dan contact met ons op via het offerteformulier. We zullen dan in overleg met u een offerte uitbrengen. Op al onze producten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier downloaden.

Disclaimer

Deze site is met de grootst mogelijke zorg gebouwd en wordt ook als zodanig onderhouden. Desondanks kunnen er aan de inhoud van deze site geen rechten worden ontleend en kan er geen aanspraak gemaakt worden op de juistheid en volledigheid van de inhoud.

Gedragscode

Viaperspectief heeft een aantal gedragsnormen benoemd die het als bedrijf wil hanteren. Viaperspectief vindt het belangrijk dat de klant weet dat Viaperspectief zich altijd in het belang van de klant zal opstellen. Ook vindt Viaperspectief ethisch en respectvol gedrag essentieel. De gedragscode is hier te downloaden. De gedragcode wordt ook altijd in contracten vermeld.

Algemene voorwaarden

Viaperspectief hanteert voor al haar activiteiten Algemene Voorwaarden. Deze verschaffen duidelijkheid over rechten en plichten voor u als klant en voor Viaperspectief als leverancier van diensten op het gebied van loopbaanbegeleiding, training en coaching. Deze voorwaarden kunt u hier downloaden.
Voor de organisatie van cursussen en trainingen geldt dat Viaperspectief de cursus bij onvoldoende aanmeldingen kan annuleren. De Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen die Viaperspectief in eigen beheer organiseert vindt u hier.