Algemene voorwaarden

Viaperspectief hanteert voor al haar activiteiten Algemene Voorwaarden. Deze verschaffen duidelijkheid over rechten en plichten voor jou als klant en voor Viaperspectief als leverancier van diensten op het gebied van training en opleiding.
Alle voorwaarden kun je lezen in het document Algemene Voorwaarden Viaperspectief.

Algemene cursusvoorwaarden

De Algemene Cursusvoorwaarden voor cursussen en trainingen die Viaperspectief in eigen beheer organiseert, zogenaamde open inschrijvingen, vind je in het document Algemene voorwaarden Viaperspectief cursussen.
In dit document is onder meer beschreven dat, na online-inschrijving via deze website, 14 dagen bedenktijd van toepassing is. Ook staat aangegeven wat de kosten zijn van annulering ná de 14 dagen bedenktijd.
Voor de organisatie van cursussen, trainingen en symposia/congressen geldt verder dat Viaperspectief de cursus bij onvoldoende aanmeldingen kan annuleren. Voor alle details, zie de ‘Algemene voorwaarden Viaperspectief cursussen’.

Disclaimer

Deze site is met de grootst mogelijke zorg gebouwd en wordt ook als zodanig onderhouden. Desondanks kunnen er aan de inhoud van deze site geen rechten worden ontleend en kan er geen aanspraak gemaakt worden op de juistheid en volledigheid van de inhoud.

Wat te doen als je een klacht hebt?

Allereerst voel je dan vrij om deze bij ons te melden. Uiteraard doen we er alles aan om zoiets te voorkomen. Maar het kan gebeuren dat we ergens de plank mis slaan en je daar hinder van ondervindt. Schroom dan niet ons dit te melden. Hiervoor hebben we een klachtenprocedure. Deze kunt je hier vinden

Privacy, AVG en Cookies op deze website

Bij het verwerken van uw gegevens als cursist hanteren we uiteraard grote zorgvuldigheid. De invulformulieren op deze site zijn dan ook beveiligd. Ook slaan wij uw gegevens op goed beveiligde servers op (met encryptie). Welke gegevens wij van u als cursist of bezoeker van deze site opslaan en (voor enige tijd) bewaren kunt u vinden in het document Privacy & Cookies bij Viaperspectief.

Reviews

We verzamelen sinds 2019 reviews van deelnemers die cursussen bij ons gevolgd hebben. We doen dit eerlijk en transparant. Op deze pagina kun je lezen hoe we dit precies doen. De reviews zelf kun je hier vinden.