Over Viaperspectief

Viaperspectief is een klein bedrijf dat zich sinds 2006 richt op trainingen, cursussen en coaching voor voornamelijk zorgprofessionals. Deze focus resulteert ondermeer in hoogwaardige training van professionals in Nederland en België op het gebied van communicatie en gespreksvoering.

Viaperspectief is in 2006 opgericht door Vincent Kortleve. Samen met anderen richt hij zich op de missie van Viaperspectief ‘Empowering healthcare professionals’. Vaste kracht in de cursussen en het cursusaanbod van Viaperspectief is Matijs van den Eijnden.

In de loop der jaren is het cursusaanbod langzaam maar zeker uitgebreid. Dit scholingsaanbod kun je bekijken op onze cursuspagina. De open inschrijvingen van Viaperspectief richten zich voor een groot deel op (aspecten van) gespreksvoering of op een bijzonder thema dat andere cursusaanbieders niet/weinig aanbieden. Bijzondere cursussen dus.

Daarnaast werkt Viaperspectief inmiddels voor tal van opdrachtgevers. Een deel daarvan zijn scholingsaanbieders. Je moet dan denken aan specifieke cursussen of een onderdeel in een opleidingsprogramma van een Master opleiding. Daarnaast voeren we scholingen ‘incompany’ uit in praktijken, instellingen, ziekenhuizen, gezondheidscentra en bij netwerkorganisaties. Ook ontwikkelen we scholingen op maat.

Zoek je contact, dan vind je op deze pagina de contactmogelijkheden 

Wat zijn redenen om te kiezen voor Viaperspectief?

Dit is waarom anderen voor Viaperspectief kozen:

  • zeer goede cursussen en trainingen, gemiddelde waardering een 8,7
  • sterke docenten die veel expertise hebben, gemiddelde waardering een 8,8
  • kleine groepen met persoonlijke aandacht
  • plezierige sfeer
  • relatief veel accreditatie punten voor een cursusdag
  • prettige verzorging van de inwendige mensen in een gastvrije omgeving
  • scherpe prijs/kwaliteit verhouding