Matijs van den Eijnden

Matijs van den EijndenMatijs is trainer/docent, fysiotherapeut en manueel therapeut. Hij is getrouwd en de trotse ‘eigenaar’ van drie stoere jongens. Enthousiasmeren is zijn natuurlijke aard; hij ziet het als een uitdaging om iedereen mee te krijgen, zonder dat iemand zich gedwongen voelt.

In 2000 studeerde Matijs af als fysiotherapeut. Toenmalige docenten gaven hem al te kennen dat het docentschap hem wel zou liggen. In 2004 gaf hij daar gehoor aan; naast zijn eigen praktijk in Ridderkerk begon hij als docent aan de bacheloropleiding fysiotherapie van de Hogeschool Rotterdam. Een ideale combinatie van kennis en kunde toepassen, overbrengen én paraat houden. In Rotterdam leerde hij Vincent kennen en nadat Vincent vertrok (en startte met Viaperspectief) nam hij diens stokpaardje bij de opleiding over; Matijs van den Eijnden op de fiets(fysiotherapeutische) communicatie en gedragsverandering. Vincent en Matijs zijn elkaar daarna nooit uit het oog verloren. Zij delen hun passie voor kwalitatief hoogstaand, persoonlijk leren en…. voor het wielrennen.

In 2010 behaalde Matijs zijn Master Manuele therapie, en kort daarna begon hij met het geven van trainingen aan collegae bij diverse bij- en nascholingsaanbieders. Dit doet hij op de voor hem kenmerkende manier; met volle overgave, enthousiast, motiverend en met respect voor alle deelnemers. Veruit de meeste trainingen verzorgt hij rondom de thema’s gedrag(sverandering), leefstijl, communicatie en motiverende gespreksvoering.

 

Op de pagina ‘Anderen over …’ lees je de ervaringen van cursisten en opdrachtgevers over de cursussen en trainingen van Viaperspectief.