Reviews

Onze cursussen zijn in de loop der jaren door velen gevolgd. Sinds het najaar 2019 kunnen deelnemers na het volgen van een cursus een review schrijven. Deze lees je hieronder.

Wat anderen vonden van…

Motiverende voorbeelden uit de praktijk

Veel motiverende voorbeelden uit de praktijk.

Veel geleerd

Alle belangrijke thema’s kwamen aan bod waarbij de theorie goed aansloot en direct toegepast kon worden in de gespreksvoering.

Breed georiënteerde opleiding

Fijne combi tussen alle thema’s, breed georiënteerde opleiding.

Fijne opleiding

Je wordt goed opgeleid tot coach met basisvaardigheden en goede casuïstiek hierbij geformuleerd waardoor je geleerde instrumenten gelijk kunt uitvoeren.

Je eigen context als uitgangspunt

Prettig dat tijdens de oefensessie werd uitgegaan van je eigen context ipv het spelen van een casus

Zeer leerzaam

Zeer leerzame cursus, ik heb er nog meer aan dan ik had gehoopt. Top dat de cursus ook van toepassing is op mijn beroepsgroep (diëtist). Daar heeft Vincent ook voldoende aandacht aan besteed.

 by anoniem on 'Cursus Slaaptherapie'
Veel nieuwe inzichten

Nieuwe inzichten! Fijn hoe Rob de interactie met ons aanging en vragen vanuit de praktijk beantwoordde .. heel verhelderend. Het hield mij actief bij de cursus de gehele dag!
De tools die meteen toepasbaar zijn binnen de praktijk, super!

 by M. van Heest, Psychosomatisch Fysiotherapeut on 'Cursus Slaaptherapie'
Inspirerend!

De verdieping in het onderwerp slaap, de kennis en kunde van Rob, het enorme naslagwerk wat we kregen, waardoor ik alles weer kan teruglezen. Dit is zeker handig, omdat het zoveel informatie was in betrekkelijk weinig tijd, waardoor niet alles blijft hangen. Ik heb de volgende werkdag al veel tips kunnen meegeven aan mijn patiënten! Een zeer inspirerende cursus!

 by anoniem on 'Cursus Slaaptherapie'
inhoudelijk sterke cursus

Rob heeft enorm veel kennis en is inhoudelijk sterk. Het was wel (te) veel informatie voor 1 dag. Wat mij betreft mag deze cursus 2 dagen duren.

 by Anoniem on 'Cursus Slaaptherapie'
direct toepasbaar

Aardige en deskundige docent. Informatie verkregen tijdens de cursusdag is direct toepasbaar.

 by Maria Bleijenburg (optometrist) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'
verandertaal

Doordat ik geleerd heb verandertaal te herkennen, ben ik beter in staat iemand te motiveren zijn of haar gedrag te veranderen.

3-daagse motiverende gespreksvoering

Zeer heldere uitleg en ruimte voor interactie tijdens de cursus.
Goede tools/tips gekregen om dit in mijn dagelijkse praktijk te gaan gebruiken.
De docent (Vincent) vind ik kundig en prettig om naar te luisteren.
Deze 3 dagen waren zeker zinvol om je eigen communicatie t.a.v. motiverende gesprekken met cliënten te verbeteren.

 by Henrike van der Veen (logopedist) on '2-daagse Motiverende gespreksvoering'
Heldere en diepgaande informatie

Heldere en diepgaande informatie met genoeg ruimte en tijd om het te oefenen en het door te laten dringen. Fijne sfeer in de groep.

inspirerende cursus in hele fijne leersfeer

Deze cursus biedt verdieping en verbreding van mijn kennis en vaardigheden als fysiotherapeut. De cursusdagen waren erg inspirerend. Nieuwe ideeën opgedaan. Matijs wist een hele fijne leersfeer te creëren.

Zeer fijne en professionele cursusdagen

Ik heb zeer fijne en professionele cursusdagen gehad! Vooral de oefeningen met gespreksvoering (waar er veel van waren) heb ik als heel leerzaam ervaren. Ik heb hier in de dagelijkse praktijk al veel mee kunnen doen.

 by Boy v.d. Rijen (diëtist) on 'Verkorte opleiding leefstijlcoaching/GLI diëtisten'
veel geleerd over motiverende gespreksvoering

Ik heb veel geleerd in het cursusonderdeel motiverende gespreksvoering.

 by Angelique Noordhuis (manueel therapeut) on '3-daagse Cognitive Functional Therapy - CFT'
Zeer deskundige docent

In deze cursus heb ik vooral gewaardeerd de directe aansluiting op wat leeft in de praktijk door een inhoudelijk zeer deskundige docent, Wim Dankaerts. Hij is, naast zijn gedegen en actuele wetenschappelijke kennis, altijd nog een man van de praktijk gebleven. Geweldig dit soort docenten!

 by Anna (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'
Aanrader!

Zeer fijne interactie met de docent (Vincent), ik heb me geen moment verveeld tijdens de 3 dagen. Ik kan echt iedereen aanraden deze cursus te doen! Alles is direct toepasbaar in de praktijk.

Verrijkend!

De inhoud van deze cursus biedt mij direct mogelijkheid tot toepassing in praktijk, zowel beroepsmatig als privé. Deze verbreding/verdieping is voor mij zeer verrijkend t.a.v. mijn houding naar "de medemens"

Goed onderbouwd concept

Tijdens de cursus werd op heldere, prettige en goed onderbouwde wijze de kennis overgedragen. Zeer toepasbaar voor de bekkenfysio!

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wil je zelf een review uitbrengen op één van onze cursussen?

Dat zouden we heel erg waarderen! Ga dan naar de pagina (op deze site) van de cursus die je hebt gevolgd. In de rechter zijbalk van die pagina vind je een blok met enkele reviews van die specifieke cursus. Klik op de button (‘schrijf je eigen review’) en laat ons, en anderen, weten wat je van de cursus vond: wat je geleerd hebt, wat je eye-openers waren, welke tips je ons geeft om de cursus verder te verbeteren en wat het heeft betekend voor jouw professionele leven. Alvast heel erg bedankt!

Overigens: als je niet wilt dat jouw naam wordt gepubliceerd bij je review vul dan gewoon ‘anoniem’ in. Je emailadres gebruiken we alleen om te verifiëren dat je geen hacker bent….

Reacties zijn gesloten.