Reviews

Onze cursussen zijn in de loop der jaren door velen gevolgd. Sinds het najaar 2019 kunnen deelnemers na het volgen van een cursus een review schrijven. Deze lees je hieronder.

Wat anderen vonden van…

Vincent is erg motiverend en inspirerend. Op locatie was ook alles erg goed verzorgd.

 by Roel Ghijselinck (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

Topcursus! Inspirerend en een meerwaarde voor elke fysiotherapeut (paramedici)

 by Peter de Kok (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

Een duidelijk gestructureerde opbouw, een luisterend oor met aandacht per individu en een helder verhaal met veel mogelijkheden om er zelf mee aan de slag te gaan.

Ik heb het als erg prettig en leerzaam ervaren. Niet oordelen en het voelde vrij om de communicatietechnieken te oefenen. Wellicht zou meer oefenen nog helpen om meer feeling te krijgen met de stof.

Inspirerende spreker, fijne locatie, kleine prettige groep.

De deskundigheid van Vincent, de rust en aandacht per individu. Hij heeft veel praktijkervaring in zijn vak!

 by Joyce Osnabrugge (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'

Feedback was goed, zelf zou ik nog meer persoonlijke sturing, wat je in de gesprekken goed of fout doet, horen. Tips waren uitstekend. Je merkt echt verbetering, de 3e dag t.o.v. de 1e cursusdag.

 by Eline Jozefzoon, fysiotherapeut chronische pijnrevalidatie on 'Cursus Slaaptherapie'

Fijne cursus, goede docent. Duidelijke handvaten waarmee je verder kunt. Het stappenplan is erg fijn.

 by Yvet Koskamp (fysio- manueeltherapeut) on 'Cursus Slaaptherapie'

Vooral de kennis die is overgebracht was zeer interessant, de gehele dag boeiend. Rob, bedankt voor je enthousiasme. Ik ben oprecht blij dat ik mij hiervoor aangemeld heb. Tip: bepaalde definities mogen wel als basiskennis verwacht worden. Dit geeft misschien meer ruimte in de presentaties.

 by Anoniem on 'Cursus Slaaptherapie'

Dankzij de gestructureerde voorbereiding konden we gedurende de dag meer de diepte in. Het kleine gezelschap zorgde voor veel interactie. Ik heb veel handvatten voor in de praktijk gekregen.

 by Anoniem (bekken) fysiotherapeut en leefstlijlcoach on 'Cursus Slaaptherapie'

Veel handvaten om mee aan de slag te gaan en veel kennis opgedaan om weer door te geven en met cliënten verder mee aan de slag te gaan.

 by Ton Schepers on 'Cursus Slaaptherapie'

Duidelijke, heldere uitleg en veel nieuwe handvaten. Probeer wel theorie en praktijk de volgende keer meer af te wisselen i.v.m. de hoeveelheid theorie

Inzicht krijgen in eigen handelen. Bewustwording. Welke winst er door hulpvragers verkregen kan worden, uit deze manier van inzetten van hun eigen waarden en belangen. Individu staat centraal, waardoor de behandeling passend gericht kan worden op de behoefte.

 by Evelien Kuijt (alg. fysiotherpeut) on 'Vervolgcursus Motiverende gespreksvoering'

Oefenen wat je moeilijk vindt in gesprekken met cliënten, op een enthousiasmerende manier in een bijzonder prettige en veilige sfeer en omgeving. Vincent en Matijs, medecursisten, acteur Mies, bedankt! Meest gewaardeerd: de gesprekken met de acteur, daarvan mag er nog wat meer in de cursus.

Erg prettig om naar Vincent te luisteren. Goede voorbeelden welke beeldend worden uitgelegd. Zeker een aanrader deze cursus en cursusleider.

Zeer kundige, inspirerende en motiverende docent.

Ik heb in alle openheid veel nieuwe dingen kunnen leren. Complimenten, dank daarvoor!

 by Anoniem on Voeding & Pijn

Vakkundige docent

 by Ineke, fysiotherapeut on Voeding & Pijn

Handvat voor praktische aanpak van voeding binnen de fysiotherapie.

 by fysiotherapeut on Voeding & Pijn

Praktische cursusdag. Goed toepasbaar in de praktijk.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wil je zelf een review uitbrengen op één van onze cursussen?

Dat zouden we heel erg waarderen! Ga dan naar de pagina (op deze site) van de cursus die je hebt gevolgd. In de rechter zijbalk van die pagina vind je een blok met enkele reviews van die specifieke cursus. Klik op de button (‘schrijf je eigen review’) en laat ons, en anderen, weten wat je van de cursus vond: wat je geleerd hebt, wat je eye-openers waren, welke tips je ons geeft om de cursus verder te verbeteren en wat het heeft betekend voor jouw professionele leven. Alvast heel erg bedankt!

Overigens: als je niet wilt dat jouw naam wordt gepubliceerd bij je review vul dan gewoon ‘anoniem’ in. Je emailadres gebruiken we alleen om te verifiëren dat je geen hacker bent….

Reacties zijn gesloten.