Reviews

Onze cursussen zijn in de loop der jaren door vele anderen gevolgd. Sinds kort verzamelen we op deze pagina wat anderen van onze cursussen vonden. Deze reviews vind je wat verderop.

Wil je zelf een review uitbrengen op één van onze cursussen? Dat zouden we heel erg waarderen! Ga dan naar de pagina (op deze site) van de cursus die je hebt gevolgd. In de rechter zijbalk van die pagina vind je een blok met enkele reviews van die specifieke cursus. Klik op de button (‘schrijf je eigen review’) en laat ons, en anderen, weten wat je van de cursus vond: wat je geleerd hebt, wat je eye-openers waren, welke tips je ons geeft om de cursus verder te verbeteren en wat het heeft betekend voor jouw professionele leven. Alvast heel erg bedankt!

Overigens: als je niet wilt dat jouw naam wordt gepubliceerd bij je review vul dan gewoon ‘anoniem’ in. Je emailadres gebruiken we alleen om te verifiëren dat je geen hacker bent….

Wat anderen vonden van…

Topcursus!

Uitstekende cursus met directe toepasbaarheid, gegeven door een bevlogen en breed deskundige docent Vincent. Aanrader voor iedereen die de grenzen van behandelbaarheid ziet opdoemen!

Functioneel en leerzaam

Zeker een van de betere cursussen die ik gevolgd heb! Vincent legt enthousiast de stof uit en maakt dit erg interactief. Stof is goed te betrekken op de werksituatie waardoor je geprikkeld blijft. Ik heb hier veel van geleerd en zal dit nog jaren toepassen! Ook de locatie/voorzieningen zijn helemaal top!

by Eline den Ouden, fysiotherapeut on 3 daagse Motiverende gespreksvoering
Fijne interactie tussen cursisten en docent

Fijne interactie tussen de cursisten en docent Vincent Kortleve. Hierdoor ontstond er een ontspannen sfeer en was het makkelijk om de oefeningen met elkaar uit te voeren.

by Bianca Eggerding-Paape (FT/MT) on 3 daagse Motiverende gespreksvoering
Prettige leeromgeving

Heel fijn, de prettige leeromgeving die gecreëerd werd door de docent (rust, overzicht, veiligheid), zodat iedereen de ruimte nam om actief deel te nemen aan het leerproces.

Bewustwording in coaching

Ik ben me bewust geworden hoe mensen te coachen en geen pasklare oplossingen aan te reiken.

mijn ogen zijn geopend!

Mijn ogen zijn geopend met betrekking tot mijn absoluut niet fantastische onbevooroordeeldheid;-)

by Iris (fysiotherapeut) on 3 daagse Motiverende gespreksvoering
Toepasbare theorie

Theorie erg goed toepasbaar in de praktijk en het praktische oefenen.

by Levi van den Berg on 3 daagse Motiverende gespreksvoering
Bewustwording van mijn eigen valkuilen

Een super cursus die mij bewustwording opleverde van mijn eigen valkuilen; mijn valkuilen bleken een obstructie te kunnen vormen in het veranderproces van de patiënt. Erg leerzaam!

by Koen (fysiotherapeut/manueel therapeut) on 2 daagse Motiverende gespreksvoering voor MT/BF/SF
Koppeling met praktijk

De koppeling met de praktijk was top! Dit was meteen toepasbaar.

by Nicolette (coach) on 2 daagse Motiverende gespreksvoering
Uitgebreide uitleg met praktijkvoorbeelden

Wat ik fijn vond was de uitgebreide uitleg, met praktijkvoorbeelden. En het oefenen daarna, waarbij de docent toezicht hield en aanvullingen gaf.
De 2-daagse is voldoende, maar wel wat kort om het echt helemaal in de vingers te krijgen.

Pagina 1 van 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Reacties zijn gesloten.