Reviews

Onze cursussen zijn in de loop der jaren door velen gevolgd. Sinds het najaar 2019 kunnen deelnemers na het volgen van een cursus een review schrijven. Deze lees je hieronder.

Wat anderen vonden van…

Totaalbeeld leefstijl patiënt

Bij de GLI cursus heb ik geleerd hoe ik een totaalbeeld van de leefstijl van de patiënt kan maken en hoe hierop te interveniëren.

Prettige sfeer

De manier waarop Vincent de cursus heeft gegeven vond ik erg prettig. Hij zorgde voor een prettige sfeer, had aandacht voor ieder en gaf praktische tips.

by Jan Kemps (fysio- en manueel therapeut) on Basiscursus gecombineerde leefstijlinterventie GLI
Een goede basis om te starten met de GLI

Alle dagen zijn inspirerend en door de onderwerpen divers! In 4 dagen tijd veel van de onderwerpen kunnen behandelen. De cursus gaat de diepte in, maar ook niet te veel, zodat alle onderwerpen goed aan bod komen. Verdiepingsdagen zijn eventueel later mogelijk. Goede verdeling praktijk vs. theorie, leefstijlonderwerpen en gespreksvaardigheden. Ik denk dat het een hele goede basis is om te starten met de GLI.

Ik heb mijn kwaliteiten als coach leren kennen

De discussies en opdrachten tijdens de cursus vond ik het nuttigst. Hierdoor kreeg ik een idee van mijn kwaliteiten als coach en kon ik de opgenomen stof in de praktijk oefenen.

by Bernard Heijting (sportfysiotherapeut) on 3 daagse Motiverende gespreksvoering
Open houding

De open houding van Vincent was fijn. De reacties vanuit de groep (niet altijd positief) heeft hij goed bij kunnen stellen en kunnen 'normaliseren' zonder dat er een mogelijk ongemakkelijke sfeer zou gaan hangen.

Dank je wel!

De hoeveelheid en diverse informatie die we op een stimulerende en kundige manier hebben mogen ontvangen vormt een goede en gedegen basis om met de GLI aan de slag te gaan. Ik ben zeer tevreden over de cursus. Dank je wel hiervoor!

Cursusdag voeding was waardevol

De cursusdag over voeding vond ik het meest waardevol, omdat ik daar het minste over wist.

Interessant en compleet

De vierdaagse cursus GLI vond ik erg interessant en voldeed echt aan mijn verwachtingen. De basis staat goed en je leert wat over alle domeinen: bewegen, voeding, slaap en stress/ontspanning. Je krijgt goed inzicht hoe deze onderdelen samen een gezonde leefstijl verzorgen! Hier wist ik zelf al het een en ander over.. dus ik vond zelf het gedeelte over motivatie en gespreksvoering het meest waardevol! Aan het einde van de cursus kun je de leefstijl van de patiënt in kaart brengen, gericht op al deze domeinen, en je patiënt gaan adviseren voor een gezondere leefstijl! Erg leerzaam en leuk!

Compleet plaatje

Heel nuttig vond ik het complete plaatje met betrekking tot leefstijl, hoe kijk ik en met welke tools structureer ik de kijk op leefstijl. Met name het domein stress en ontspanning/slaap, was prettig en goed om door te nemen en regelmatig nieuwe leerstof.

Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

Alle onderdelen samen geven een mooi inzicht in hoe je leefstijl onderzoekt en kunt verbeteren. Met de motiverende gespreksvoering kun je het bij ieder individu toepassen en persoonlijke doelen stellen. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

Veel geleerd

Ik heb veel gehad aan de Timemanagement-matrix en alles over voeding omdat dat voor mij nog onbekend gebied was.

Online cursus GLI

De onderdelen voeding en slaaphygiëne vond ik erg interessant.
Ik heb de online cursus gevolgd. Alles wat online mogelijk was is denk ik al uitgevoerd door jullie, maar de cursus blijft, denk ik, het beste op locatie te doen om nog meer interactie te hebben.

GLI

Waardevolle cursus, waarbij de onderdelen ontspanning (slaap) en voeding mij de meeste nieuwe inzichten hebben gegeven

Handvatten

In deze cursus heb ik handvatten mee gekregen die ik goed kan toepassen in de praktijk. De docent kon alles duidelijk uitleggen en hielp ons goed op weg.

by Beate Dejaco, sport/manueeltherapeut (SMC Papendal) on 2 daagse Motiverende gespreksvoering voor MT/BF/SF
Incompany training SMC Papendal

De 2-daagse in-company training van Viaperspectief was van zeer grote toegevoegde waarde. Alle fysiotherapeuten binnen ons bedrijf leerden tegelijkertijd van en met elkaar hoe motiverende gespreksvoering toe te passen in de praktijk. Vincent wist onze groep van begin tot aan het eind te enthousiasmeren en aan te zetten tot verdieping en reflectie in een materie, die deels nieuw en onbekend is maar een onmisbare aanvulling is binnen ons vakgebied.

by Sanne de Groot (fysiotherapeut) on Basiscursus gecombineerde leefstijlinterventie GLI
Complete cursus

Het totaal van de cursus heeft bijgedragen aan mijn vaardigheden als leefstijlcoach.

by Marijn (sportfysiotherapeut on Basiscursus gecombineerde leefstijlinterventie GLI
Veel nieuws geleerd m.b.t. motivational interviewing, ontspanning en voeding

Motivational interviewing, ontspanning en voeding waren voor mij de meest waardevolle onderdelen van de cursus.

Korte, krachtige, praktische cursus

Het is een korte, krachtige, praktische cursus waarbij je de kennis en vaardigheden die je leert meteen kunt toepassen.

by Luc Theeuwen, fysiotherapeut on Basiscursus gecombineerde leefstijlinterventie GLI
Thema slaap en ontspanning was eyeopener

Het thema slaap en ontspanning was een eyeopener.
De cursus is patiënt breed in te zetten.

by Evelien Kuyt (fysiotherapeut) on Basiscursus gecombineerde leefstijlinterventie GLI
Praktische handvatten

Praktische handvatten om coaching op diverse leefstijlaspecten in te zetten in huidige werksetting. Veel informatie om later zelf dieper op in te gaan.

Pagina 1 van 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Wil je zelf een review uitbrengen op één van onze cursussen?

Dat zouden we heel erg waarderen! Ga dan naar de pagina (op deze site) van de cursus die je hebt gevolgd. In de rechter zijbalk van die pagina vind je een blok met enkele reviews van die specifieke cursus. Klik op de button (‘schrijf je eigen review’) en laat ons, en anderen, weten wat je van de cursus vond: wat je geleerd hebt, wat je eye-openers waren, welke tips je ons geeft om de cursus verder te verbeteren en wat het heeft betekend voor jouw professionele leven. Alvast heel erg bedankt!

Overigens: als je niet wilt dat jouw naam wordt gepubliceerd bij je review vul dan gewoon ‘anoniem’ in. Je emailadres gebruiken we alleen om te verifiëren dat je geen hacker bent….

Reacties zijn gesloten.