Reviews

Onze cursussen zijn in de loop der jaren door vele anderen gevolgd. Sinds kort verzamelen we op deze pagina wat anderen van onze cursussen vonden. Deze reviews vind je wat verderop.

Wil je zelf een review uitbrengen op één van onze cursussen? Dat zouden we heel erg waarderen! Ga dan naar de pagina (op deze site) van de cursus die je hebt gevolgd. In de rechter zijbalk van die pagina vind je een blok met enkele reviews van die specifieke cursus. Klik op de button (‘schrijf je eigen review’) en laat ons, en anderen, weten wat je van de cursus vond: wat je geleerd hebt, wat je eye-openers waren, welke tips je ons geeft om de cursus verder te verbeteren en wat het heeft betekend voor jouw professionele leven. Alvast heel erg bedankt!

Overigens: als je niet wilt dat jouw naam wordt gepubliceerd bij je review vul dan gewoon ‘anoniem’ in. Je emailadres gebruiken we alleen om te verifiëren dat je geen hacker bent….

Wat anderen vonden van…

Mooie tools

Het was een zeer leerzame cursus, met veel interessante aspecten. Heel goed toepasbaar binnen de setting fysiotherapie. Veel nieuwe kennis opgedaan. Een uitstekende sfeer tussen docent en cursisten. Bedankt voor de mooie cursus Matijs en Nanna.

by Anja ten Hoeve, fysiotherapeut on Basiscursus gecombineerde leefstijlinterventie GLI
Voeding en marketing

Het meest nuttig vond ik de dag over voeding en het stukje marketing! Hier werd echt iets nieuws verteld en kregen we goede tips!

by Ivonne van Leest, Sportfysiotherapeute on Basiscursus gecombineerde leefstijlinterventie GLI
Meer verdieping op thema voeding

Onderdelen gedrag, stress, slaap en ontspanning namen juiste hoeveelheid tijd in beslag. Met name Motiverende Gespreksvoering was zeer waardevol, verdeling praktijk en theorie was goed en aantal cursisten heel prettig. Het onderdeel voeding gaf voor mij persoonlijk (als sportfysiotherapeute) geen verdieping op al aanwezige kennis, hetgeen ik jammer vond.

Kundige docenten

De theoretische achtergrond die tegelijkertijd gekoppeld kan worden naar de praktijk. Kundige docenten, die inspireren! Ik heb mijn collega ook enthousiast gemaakt voor de cursus 🙂

by Evert, fysiotherapeut on 3 daagse Motiverende gespreksvoering
Inspirerende cursus

We hebben de afgelopen maanden met ons hele team incompany deze cursus gevolgd. Een zeer praktische cursus die je veel praktische tools geeft om op een andere manier met de patient te communiceren en te motiveren. Erg goed om dit met hele team te doen en dit met elkaar te blijven oefenen en uit te voeren.

by Arjo Bruggeman (fysiotherapeut) on Basiscursus gecombineerde leefstijlinterventie GLI
Veel nieuwe inzichten opgedaan

Een cursus waarbij ik veel nieuwe inzichten heb opgedaan over verschillende factoren die de leefstijl van een cliënt, maar ook van jezelf beïnvloeden. Dit geeft mooie reflectie naar jezelf tussen de cursusdagen door. Tijdens de cursus krijg je veel informatie in relatief weinig tijd, waarbij handige tools worden aangereikt voor in de praktijk. Vooral over onderwerpen slaap, voeding en invloeden van het gedrag heb ik veel nieuwe kennis opgedaan. De discussievormen met collega's die volgt, zorgt voor de juiste verdieping. De cursus werd gegeven door inspirerende docenten. Ik zou elke fysiotherapeut deze cursus aanraden om te volgen.

Ook toepasbaar in de algemene praktijk

De cursus is niet alleen waardevol om als leefstijlcoach aan de slag te gaan, maar zeker ook toepasbaar in de algemene praktijk fysiotherapie. Ik merk dat ik de BRAVO vaker uitvraag in de anamnese. Advisering op leefstijl neem ik meer mee tijdens het therapeutisch proces.

by Simone Kok (Psychosomatisch fysiotherapeute) on Basiscursus gecombineerde leefstijlinterventie GLI
Heel waardevol

Motiverende gespreksvoering; aanmoedigen van intrinsieke motivatie, uitnodigen tot en gidsen in gedragsverandering (zonder teveel te moeten of te sturen)

Slaap, ontspanning en voeding

Ik vond de onderwerpen slaap, ontspanning en voeding erg interessant.

Oefenen met casuïstiek

Voeding was zeer leerzaam en de rest eigenlijk ook. Zeker het oefenen met elkaar in de praktijk met de casuïstiek was erg fijn, daar heb ik veel van geleerd. Ook om de verschillende aspecten van leefstijl daarin te kunnen gaan combineren was erg nuttig.

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Reacties zijn gesloten.