Reviews

Onze cursussen zijn in de loop der jaren door velen gevolgd. Sinds het najaar 2019 kunnen deelnemers na het volgen van een cursus een review schrijven. Deze lees je hieronder.

Wat anderen vonden van…

Zeer interessant

Slaap is nog veel interessanter dan ik al had gedacht. Rob is een enorme expert die bijna te veel kennis heeft voor een cursus aan fysiotherapeuten. Moe en tevreden na het volgen van deze dag; wel erg intensief doordat het online was.

Slaap en Motiverende gespreksvoering waardevol onderdeel

Slaap en motiverende gespreksvoering waren voor mij de meest waardevolle/leerzame onderdelen van deze cursus

Ook online interactief!

Zeer nuttig, maar oh zo lastig onderdeel van deze cursus: motiverende gespreksvoering! Ik wil ook nog even kwijt dat ik het knap vind deze cursus interactief te maken, terwijl het online is. Complimenten voor de docenten. Goed hoe ze iedereen erbij proberen te betrekken.

Veel kennis opgedaan

Veel nieuwe kennis opgedaan over het onderwerp slaap.

Leerzame en leuke cursus

Deze cursus gevolgd om mijn doelgroep beter te motiveren en te begrijpen. De cursus werd gegeven door Matijs van den Eijnden. Dit is echt een aanrader, hij houdt het luchtig en gezellig en heeft goede voorbeelden. Tijdens de cursus word je gemotiveerd om actief mee te denken.
TOP Matijs! (en het is niet erg dat je niet goed kan stilzitten)

by Peter Stuitje (fysiotherapeut) on Verdiepingscursus Slaaptherapie
Complimenten

Complimenten voor de moeite die Viaperspectief heeft gedaan, met info vooraf en organisatie van deze online dag. Slaap als onderwerp is denk ik erg zinvol om in het perspectief van gezonde leefstijl en chronische klachten onder de aandacht te brengen. Prima cursus.

Complete cursus

Alle complimenten voor de docent, gezien de omstandigheden en de hoeveelheid stof was het knap dat hij dit in 1 dag voor elkaar kreeg. Super mooi visueel gebracht, heel nette presentatie. Het voelt alsof ik er nu een echt naslagwerk bij heb.

Erg leerzame cursus

Het was een erg leerzame cursus, veel dingen wist ik globaal wel. Door deze 4 dagen weet ik inhoudelijk veel beter hoe stress werkt, waarom slaap belangrijk is, welke invloed voeding heeft etc. en belangrijker hoe ik iemand kan helpen uitzoeken hoe zij hun leefstijl kunnen aanpakken.

de juiste vragen stellen

Fijn om te leren welke vragen je kunt stellen waardoor je cliënt zelf een oplossing zoekt voor zijn ongewenste gedrag.

Veilige omgeving om vragen te stellen en te leren

De cursusdagen boden voldoende mogelijkheid en veiligheid tot vragen stellen/leren

3 daagse cursus motiverende gespreksvoering

Erg enthousiast over de cursus en de docent. Leuke interactieve werk- en leervormen gericht op de praktijk!

Met minder energie en frustratie motiveren!

Ik heb ervaren hoe duidelijk het is dat je valkuilen hebt waar je steeds weer in valt. En hoe je met minder energie/frustratie iemand beter kunt motiveren tot gezond bewegen.

Veel geleerd over voeding

Het voedingsdeel was het meest inspirerend, omdat ik daar het minst van wist. Het was een totaal plaatje waar je goed mee aan de gang kunt. Dat er hierna verdieping nodig is kan ik mij goed voorstellen.

by Eddy de Vink (manueeltherapeut) on Basiscursus gecombineerde leefstijlinterventie GLI
Omdenken van totaal naar lokaal denken

Gecombineerde Leeftstijl Interventie het OMDENKEN van lokaal naar totaal DENKEN!

by Jurgen Meijer (fysiotherapeut) on Basiscursus gecombineerde leefstijlinterventie GLI
Gedrag en motivatie belangrijkste aspecten

Voor mij zijn gedrag en motivatie de belangrijkste aspecten. De andere onderdelen, zoals voeding slaap en ontspanning, zijn best technisch en specifiek en voor mij meer harde kennisonderdelen. Deze zijn uiteraard ook belangrijk, maar voor mij ligt daar niet de uitdaging in de praktijk. De gespreksvoering, dus meer de de soft skills, is voor mij in deze cursus belangrijk geweest komt te oefenen en inzicht in te krijgen in welke tools ik kan gebruiken om gedrag en motivatie in beeld te krijgen en te beïnvloeden waar nodig.

Ook online super goed geregeld!

Toepassing d.m.v. oefeningen, helemaal omdat het online was. Dan is het wel fijn om zelf bezig te zijn en niet alleen te luisteren en te kijken naar je scherm. Super goed geregeld, ook online!

Praktijkvaardigheden

Praktijkvaardigheden m.b.t. gesprekstechnieken werden geoefend tijdens de cursus. Een en ander ging in een veilige, prettige omgeving met leuke collega's en een goede docent.

by Karin Smit (fysiotherapeut) on 3 daagse Motiverende gespreksvoering
Geleerde technieken zijn een verrijking!

De geleerde technieken zijn niet alleen in mijn werk goed te gebruiken, maar ook in mijn privé leven een verrijking.

by Arie Holdijk (fysiotherapeut) on 3 daagse Motiverende gespreksvoering
Veel oefenen in een ontspannen sfeer

De cursus biedt ruime mogelijkheden om te oefenen met de stof in een ontspannen sfeer.

Integrale aanpak

Alle onderdelen waren interessant en waardevol, niet los van elkaar te zien en uitstekend als integrale aanpak gepresenteerd.

Pagina 1 van 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Wil je zelf een review uitbrengen op één van onze cursussen?

Dat zouden we heel erg waarderen! Ga dan naar de pagina (op deze site) van de cursus die je hebt gevolgd. In de rechter zijbalk van die pagina vind je een blok met enkele reviews van die specifieke cursus. Klik op de button (‘schrijf je eigen review’) en laat ons, en anderen, weten wat je van de cursus vond: wat je geleerd hebt, wat je eye-openers waren, welke tips je ons geeft om de cursus verder te verbeteren en wat het heeft betekend voor jouw professionele leven. Alvast heel erg bedankt!

Overigens: als je niet wilt dat jouw naam wordt gepubliceerd bij je review vul dan gewoon ‘anoniem’ in. Je emailadres gebruiken we alleen om te verifiëren dat je geen hacker bent….

Reacties zijn gesloten.