Reviews

Onze cursussen zijn in de loop der jaren door vele anderen gevolgd. Sinds kort verzamelen we op deze pagina wat anderen van onze cursussen vonden. Deze reviews vind je wat verderop.

Wil je zelf een review uitbrengen op één van onze cursussen? Dat zouden we heel erg waarderen! Ga dan naar de pagina (op deze site) van de cursus die je hebt gevolgd. In de rechter zijbalk van die pagina vind je een blok met enkele reviews van die specifieke cursus. Klik op de button (‘schrijf je eigen review’) en laat ons, en anderen, weten wat je van de cursus vond: wat je geleerd hebt, wat je eye-openers waren, welke tips je ons geeft om de cursus verder te verbeteren en wat het heeft betekend voor jouw professionele leven. Alvast heel erg bedankt!

Overigens: als je niet wilt dat jouw naam wordt gepubliceerd bij je review vul dan gewoon ‘anoniem’ in. Je emailadres gebruiken we alleen om te verifiëren dat je geen hacker bent….

Wat anderen vonden van…

Top!

Echt een top cursus verzorgt door top docenten! Goede koppeling naar de praktijk van leefstijlcoaching, zeer interactief en inspirerend. Dank jullie wel!

Praktisch; stimuleert tot reflectie

Een fijne cursus waarin ik veel heb geleerd. Matijs en Noortje beheersen dit thema goed en maken goed de vertaling naar de praktijk. Ik werd bijzonder gestimuleerd om naar mijn eigen stijl van gespreksvoering te kijken; dat leverde weer de nodige leermomenten op!

Ik dacht dat ik goed communiceerde...

Altijd getwijfeld of ik deze cursus nodig had. Toch maar gedaan, mede om punten te halen. Geen moment spijt van! Wat een eye-openers, mooi tools voor in het gesprek, effectieve manieren om je patient meer zijn verantwoordelijkheid te laten nemen en houden. Echt super! Vincent, bedankt!

te lang mee gewacht

Al jaren stond deze cursus op mijn lijstje. Altijd maar uitgesteld omdat er altijd wel een vakinhoudelijke cursus 'belangrijker' was. Dit jaar gelukkig toch gedaan. Dit was super. Ook moeilijk, je eigen gedrag (=communicatie) veranderen is lastiger dan je denkt. Maar zeer de moeite waard.

Dit zou iedereen eens moeten volgen

Dit voorjaar deze cursus gevolgd. Zelden een cursus gevolgd waarbij ik zoveel inzichten en vaardigheden heb opgedaan als tijdens deze cursus. De cursus werd ook zeer inspirerend gegeven. Vol met tools en inzichten weer in de praktijk aan de slag gegaan.
Eigenlijk zou iedere fysiotherapeut deze cursus eens moeten volgen. Je wordt er echt een betere fysio van!

Veel geleerd

Voor mij is dit 5 sterren waard! Wil al jaren minder 'hands-on' doen (ik bedoel hier niet mee dat hand-on fout is of zo!) maar wist vaak niet hoe. Heb nu ontdekt hoeveel waarde er zit in goede communicatie. Enorm, wat heb ik veel geleerd!

Reacties zijn gesloten.