Reviews

Onze cursussen zijn in de loop der jaren door velen gevolgd. Sinds het najaar 2019 kunnen deelnemers na het volgen van een cursus een review schrijven. Deze lees je hieronder.

Wat anderen vonden van…

 by Henrike van der Veen (logopedist) on '2-daagse Motiverende gespreksvoering'
Heldere en diepgaande informatie

Heldere en diepgaande informatie met genoeg ruimte en tijd om het te oefenen en het door te laten dringen. Fijne sfeer in de groep.

inspirerende cursus in hele fijne leersfeer

Deze cursus biedt verdieping en verbreding van mijn kennis en vaardigheden als fysiotherapeut. De cursusdagen waren erg inspirerend. Nieuwe ideeën opgedaan. Matijs wist een hele fijne leersfeer te creëren.

Zeer fijne en professionele cursusdagen

Ik heb zeer fijne en professionele cursusdagen gehad! Vooral de oefeningen met gespreksvoering (waar er veel van waren) heb ik als heel leerzaam ervaren. Ik heb hier in de dagelijkse praktijk al veel mee kunnen doen.

 by Boy v.d. Rijen (diëtist) on 'Verkorte opleiding leefstijlcoaching/GLI diëtisten'
veel geleerd over motiverende gespreksvoering

Ik heb veel geleerd in het cursusonderdeel motiverende gespreksvoering.

 by Angelique Noordhuis (manueel therapeut) on '3-daagse Cognitive Functional Therapy - CFT'
Zeer deskundige docent

In deze cursus heb ik vooral gewaardeerd de directe aansluiting op wat leeft in de praktijk door een inhoudelijk zeer deskundige docent, Wim Dankaerts. Hij is, naast zijn gedegen en actuele wetenschappelijke kennis, altijd nog een man van de praktijk gebleven. Geweldig dit soort docenten!

 by Anna (fysiotherapeut) on '3-daagse Motiverende gespreksvoering'
Aanrader!

Zeer fijne interactie met de docent (Vincent), ik heb me geen moment verveeld tijdens de 3 dagen. Ik kan echt iedereen aanraden deze cursus te doen! Alles is direct toepasbaar in de praktijk.

Verrijkend!

De inhoud van deze cursus biedt mij direct mogelijkheid tot toepassing in praktijk, zowel beroepsmatig als privé. Deze verbreding/verdieping is voor mij zeer verrijkend t.a.v. mijn houding naar "de medemens"

Goed onderbouwd concept

Tijdens de cursus werd op heldere, prettige en goed onderbouwde wijze de kennis overgedragen. Zeer toepasbaar voor de bekkenfysio!

Praktische toepasbaarheid dagelijkse praktijk

De wetenschappelijke onderbouwing van CFT en de terugkoppeling naar de dagelijkse praktijk heb ik in deze cursus zeer gewaardeerd.

Beter leren omgaan met pijngedrag

In deze cursus veel geleerd over het pijngedrag van patiënten en hoe hiernaar te kijken en in gesprek te komen; naast natuurlijk observeren van beweging. Geest en lichaam functioneren absoluut samen en met deze cursus ben je beter voorbereid om daar aandacht aan te geven en dit aan de patiënten toe te lichten.

Zeer deskundige docent

Het multi-dimensional clinical reasoning framework biedt een goede basis voor diagnose en behandelplan voor veel patiënten met langdurige klachten. De docent Prof Wim Dankaerts is zeer deskundig, zowel theoretisch als praktisch. Fijn dat de screening zeer uitgebreid behandeld is. Door zeer uitgebreide onderbouwing kan ik mijn patiënt beter voorlichten. Tijd nemen voor motivational interviewing loont ook!

toepasbaar in de praktijk

De cursus is goed toepasbaar in de praktijk; het helpt je aan een andere kijk op dezelfde patiënt

 by Peter Stuitje (haptonomisch fysiotherapeut) on '3-daagse Cognitive Functional Therapy - CFT'
Communicatie essentieel!

CFT maakt naar mijn idee vooral duidelijk dat de interactie tussen fysio en cliënt op basis van empathie en begrip de essentie van de behandeling is. Dat uitleg over de klacht, de betekenis van de klacht en de actieve rol die de cliënt erin heeft uiteindelijk de essentie van het resultaat is. Dat komt vooral erg mooi terug in de cliëntendemo's tijdens de cursus. Zeer leerzaam!

Zeer geïnspireerde docent

Geweldig goede motivatie en inspiratie van docent, die zinnige zorg propageert!

oefenen, oefenen, oefenen

Het onderling oefenen is het meest nuttig, hoewel ook soms het meest frustrerend omdat we nu eenmaal geen acteurs zijn

Goed overzicht in basisaspecten leefstijlcoaching

De cursus geeft een goed overzicht in de basisaspecten van leefstijlcoaching. Er worden geen ingewikkelde behandelmethodes gebruikt waardoor je het geleerde direct kan toepassen in de praktijk.

Compliment

Verdieping van mijn kennis op het gebied van slaap, ontspanning en voeding. Hele prettige veilige leer- en oefenomgeving. Compliment daarvoor aan Matijs.

 by Coco (fysiotherapeut) on 'Verkorte opleiding leefstjilcoaching - GLI'
De cursusdagen zijn omgevlogen

De cursus is omgevlogen, zo leuk en leerzaam. Een fijne groepsdynamiek!

 by Leanne de Groot (fysiotherapeut) on 'Verkorte opleiding leefstjilcoaching - GLI'
Ik wil ermee aan de slag!

Het enthousiasme van de docenten spatte van het scherm af, ik wilde meteen met de nieuwe kennis en vaardigheden aan de slag gaan!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wil je zelf een review uitbrengen op één van onze cursussen?

Dat zouden we heel erg waarderen! Ga dan naar de pagina (op deze site) van de cursus die je hebt gevolgd. In de rechter zijbalk van die pagina vind je een blok met enkele reviews van die specifieke cursus. Klik op de button (‘schrijf je eigen review’) en laat ons, en anderen, weten wat je van de cursus vond: wat je geleerd hebt, wat je eye-openers waren, welke tips je ons geeft om de cursus verder te verbeteren en wat het heeft betekend voor jouw professionele leven. Alvast heel erg bedankt!

Overigens: als je niet wilt dat jouw naam wordt gepubliceerd bij je review vul dan gewoon ‘anoniem’ in. Je emailadres gebruiken we alleen om te verifiëren dat je geen hacker bent….

Reacties zijn gesloten.